marime text:

Accident HORROR pe calea ferata! Doi tineri cu un scuter au intrat direct sub rotile trenului

Final cumplit pentru o tanara pereche din judetul Bacau. Un tren a facut farame scuterul pe care se aflau cei doi. Martorii acestei scene cumplite spun ca barbatul s-a grabit sa treaca linia in viteza, desi locomotiva se apropia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma au ramas orfani patru copilasi.

Barbatul avea 34 de ani, iar femeia 30. Planuiau sa se casatoreasca in curand si sa-si ridice o casuta a lor. Chiar gandul la locuinta i-a facut sa plece joi spre orasul Buhusi. Acolo voiau sa rezolve niste probleme legate de actele prin care cumparasera terenul destinat constructiei.

Se grabeau si tocmai asta le-a adus moartea. La bariera, desi semnalele acustice si luminoase avertizau ca vine trenul, barbatul le-a ignorat. Personalul Bacau-Piatra Neamt i-a lovit in plin.

Femeia a murit pe loc in urma teribilului impact, iar el dupa cateva clipe.

Victimele aveau impreuna un copil de nici un an si alti trei, tot mici, din cate o casnicie anterioara.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuun om cu suflet (2011-05-18 15:54:06)
esti un mare animal si un nesimtit .....................pacat ca sunt pe lume oameni ca tine se vede si dupa numele cu care te-ai inscris ca o..................................... poama buna
raspunde »
haules baules (2011-05-17 14:01:38)
pt un om cu suflet mersi frumos pt urari dar pupai tu in *** pe toti moldovenii doar esti un om cu suflet nu? fie-ti mila de ei
raspunde »
un om cu suflet (2011-05-17 11:21:22)
pentru haules bules :esti celmai mare prost din toata tara si sa spui asa cevasi despre cineva care a murit atat de subit e si mai graznic si sa v cu atata ura despre moldoveni darsa-ti dea DUMNEZEU la fel ceea ce gandesti despre alti esti un bou si un tampit si sa-i pwpi in fund pe toti moldoveni animalule
raspunde »
haules baules (2011-05-14 13:58:23)
paguba -n ciuperci cu 2 moldoveni in minus ha ha aviz tuturor fraierilor care comenteaza aici nu exista trecere la nivel de cale ferata nesemnalizata doar timpenia si prostia omului poate spune asa ceva daca facea un curs de legislatie rutiera pt acel nenorocit de scuter stia ca trebuie sa opreasca si sa se asigure problema e ca 99 % din moldoveni sunt analfabeti la ce sa ne mai asteptam? spor au ramas 2 paini in plus pt alti handicapati
raspunde »
un roman (2011-05-13 11:02:36)
vinovat e trenu ca nu a acordat prioritate scuteru-lui,politia ca cu ia luat permisul la mecanicul de locomotiva si mai ales cei care cunosc si respecta regulile de circulatie si cunosc din legislatia rutiera ca la trecere de nivel cu cale ferata indiferent ca e semnalizata sau nu trebuie sa opresti sa te asiguri si dupa aia treci.politia nu monteaza semne de circulatie (sihastria),si daca te-ai documenta sau ai merge prin europa gasesti si in tari givilizate cai ferate nesemnalizate sau cu bariere de alea manuale.
raspunde »
Sihastria (2011-05-12 20:33:27)
In tarile civilizate se pune o bariera unde sa nu treaca nici musca. Atunci cand moare un om trebuie luata o solutie pentru a imbunatatii un sistem. POLITIA din pacate doarme, nu vem bani, nu se pot face reforme. In Romania sunt cele mai proaste semne de circulatie un politia urmareste doar sa de/a amenzi in loc sa faca ceva pentru a ajuta omul. Rusine sa va fie.
raspunde »
cetatean (2011-05-12 18:47:04)
Posibil sa fie cu zici (seneca). Dar chiar si asa, e atat de complicat sa opresti 2-3 secunde ca sa te asiguri? Eu cred ca in majoritatea cazurilor de accident la "trecerea cu calea ferata", principalul motiv a fost graba, convingerea ca va putea trece inainte sa ajunga trenul. Acum pe bune, in RO nu sunt trenuri sa mearga cu 180-200 km/h sa zici ca nu il vezi si deodata ti-ai iesit in cale.
raspunde »
seneca (2011-05-12 18:01:26)
In cazul accidentului cu scuterul de pe linia ferata , mai este de precizat ca NU EXISTA SEMNALIZARE DE NICI UN FEL nici acustica ,nici vizuala . Cite accidente mai trebuie sa se produca pina se va semaforiza aceasta trecere peste linia de cale ferata ?
raspunde »