marime text:

Accident HORROR in Capitala! Patru fete au fost spulberate de pe trecerea de pietoni

Patru tinere, printre care si o minora de 16 ani, au fost miercuri seara la un pas sa fie omorate de un sofer nesabuit. Barbatul de 21 de ani a dat cu masina peste ele, chiar pe trecerea de pietoni.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul nu era baut si nimeni nu intelege de ce nu a oprit, mai ales ca trecerea era semnalizata.

Cele patru fete sunt acum internate la spital.O parte dintre locatarii de pe strada D-na Ghica din sectorul 2 au iesit din case imediat ce-au auzit sirenele ambulantelor si a masinilor de politie. Au vazut patru tinere ranite si intinse pe jos, care aveau nevoie de ajutor. Apoi, de la un martor, toata lumea a aflat ca le-ar fi lovit o masina al carei sofer n-a oprit la o trecere de pietoni

Victimele, cea mai mica de 16 ani si cea mai mare de 21, au fost stabilizate si duse la trei spitale din Capitala. Doar una este in stare grava, au precizat medicii dupa primele investigatii.

Soferul nu bause inainte sa urce in masina; politistii il vor cerceta pentru vatamare corporala grava din culpa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu