marime text:

A vrut sa mituiasca un politist cu 1.000 de euro, ca sa-si scape fratele de inchisoare!

Infractorii se sustin intre ei pana la capat si mai si mizeaza, din cand in cand, si pe ingaduinta politistilor. Iar cand nu o obtin, vor sa o cumpere. Este si cazul unui individ din  Ploiesti, acuzat de talharie. El si-a trimis fratele sa negocieze cu politistul care il cerceta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.1.000 de euro - aceasta era suma cu care suspectul credea ca-si va putea cumpara nevinovatia. Savarsise o talharie, impreuna cu alti doi amici si spera ca ofiterul care se ocupa de dosar va pleca urechea la oferta lui.

In discutia cu fratele celui cercetat, politistul a lasat impresia ca este de acord cu oferta si a accepta chiar si esalonarea platii. Cooperarea lui era doar o fatada insa, pentru ca, de indata ce discutia s-a incheiat, a chemat procurorii.

Afacerea ilegala a fost surprinsa in flagrant,  cand babratul acuzat de talharie si-a trimis fratele sa-i plateasca politistului prima rata.

Politistii se chinuisera mai bine de o jumatate de an sa-i gaseasca pe cei trei indivizi, suspectati ca au talharit o femeie, in propria locuinta, si i-au furat 3.500 de euro. Cand in sfarsit i-au prins, fratele unui dintre suspecti a cerut o intrevedere cu ofiterul care se ocupa de caz.

Acum sunt dupa gratii atat suspectii de talharie cat, si cel care a incercat sa-i scoata basma curata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu