marime text:

A vrut sa isi atace varul cu topor, dar si-a lovit fratele in cap!

Un barbat din Mures a vrut sa ii dea o lectie rudei sale, dupa ce consoarta i s-a plans ca iubita respectivului ar fi batut-o. Situatia sta tocmai invers, acuza varul. El spune ca femeia - care este de fapt fosta lui sotie - ar fi inceput scandalul, cand si-a vazut copiii la ei la masa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul a luat foc atunci cand iubita lui i-a spus ca si-a gasit copiii la masa, acasa la tatal lor si ca acolo se afla si actuala partenera a acestuia, care ar fi atacat-o. Insotit de fratele lui, omul s-a dus sa ii ceara socoteala celui care ii este si var. Si s-au luat la bataie.

Pe de alta parte, si cei doi frati care au iesit sifonati din aceasta incaierare sustin ca sunt victime in acest scandal.

Rudele celor doi barbati spun ca mama copiilor ar fi luat-o, de fapt, la bataie, pe iubita fostului ei sot.

Politistii au de rezolvat o poveste incalcita - dupa ce ii vor audia pe toti cei implicati in acest incident, ei trebuie sa stabileasca pe numele cui vor deschide dosar penal pentru loviri si alte violente.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu