marime text:

A violat noua fete, dupa ce le-a pacalit pe messenger ca e un baiat de 15 ani si a filmat totul!

Inca o dovada ca cei mici nu trebuie lasati nesupravegheati pe internet vine din Resita. Un barbat de 41 de ani ani a fost arestat acolo dupa ce s-a aflat ca a racolat cel putin noua fetite, le-a violat si le-a santajat apoi cu filmuletele facute tot de el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Le convingea, in spatele unui profil fals, ca e de-o varsta cu ele si copilele nu banuiau ca dincolo de monitor e un barbat in toata firea care le poate traumatiza pe viata.

Barbatul si-a creat foarte simplu un profil fals: a postat o fotografie a unui baiat de 15 ani si folosea exact acelasi limbaj - cu prescurtari si glume - ca al pustilor ce intra zi de zi pe messenger.

Cu acest scenariu a reusit sa atraga in cursa cel putin noua fete, cu varste intre 13 si 15 ani. Dupa ce ajungeau acasa la el, le ataca si filma violurile, ca sa le ameninte pe copile apoi ca va posta imaginile cumplite pe internet.

Una dintre fete a reusit sa treaca peste spaima si rusine: le-a spus parintilor totul si ei au anuntat politia. Procurorii DIICOT i-au pus catusele joi seara individului si cauta acum noi dovezi impotriva lui. Deja pe internet s-au gasit filme puse de el cu victimele sale. Pentru viol si pornografie infantila, el risca peste 10 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu