marime text:

A ucis-o pe femeia alaturi de care traia de peste 20 de ani, cu trei lovituri de cutit!

Baut bine, a decis sa incheie cearta cu o crima!  Un barbat de 61 de ani, din Fantanele, judetul Constanta, a injunghiat-o, noaptea trecuta, pe femeia langa care traia de mai bine de 20 de ani. Anchetatorii au gasit trupul femeii in curte, semn ca in ultimele clipe, aceasta a incercat sa ceara ajutor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat dupa lasarea intunericului. Cei doi concubini s-au intors acasa de la camp si dupa ce barbatul s-a cinstit cu vin, ar fi inceput o cearta. N-a durat mult si, cu mintile tulburate probabil de bautura, a pus mana pe cutit.

Trupul femeii a fost gasit in curte - era injunghiata in picior de trei ori. Inainte sa moara din cauza sangelui pierdut, femeia a incercat sa se salveze si s-a tarat pana afara.

Concubinul ei era ametit de alcool si politistii care l-au dus la post pentru declaratii nu s-au putut intelege cu el. Daca va fi gasit vinovat, barbatul de 61 de ani risca sa stea cel putin 15 ani dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu