marime text:

A terorizat mai multi oameni, in casele carora a intrat cu toporul. Dimineata s-a gasit si un cadavru!

Teroare intr-o comuna din judetul Satu Mare, unde un barbat inarmat cu un topor si-a ingrozit consatenii. A intrat in mai multe gospodarii si si-a fluturat arma amenintator. Abia dimineata, insa, a iesit la iveala cel mai cumplit lucru.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca s-a si tinut de cuvant pentru ca un barbat, in varsta de 63 de ani, a fost gasit mort in casa. Toate banuielile se indreapta spre scandalagiu.

Toata lumea din Bixad ii stie de frica barbatului de 38 de ani. Nevasta l-a parasit si ea, satula de scandaluri, si a ramas singur, doar cu sticla de bautura. Iar acum, spun localnicii, parca innebunise de tot: de o saptamana bea incontinuu.

Chiar daca inca nu s-a stabilit exact ca el l-a omorat pe batran, criminalistii i-au gasit biciul in curtea victimei, iar calul lui pastea in spatele casei. Toata locuinta era ravasita cand fiica victimei s-a intors dimineata acasa, de la o prietena unde ramasese peste noapte. Si-a gasit tatal cazut langa pat si a anuntat politia.

Ceva mai tarziu, in casa unui alt localnic, s-a descoperit o haina care ii apartine agresorului si care era patata cu sange. Inca nu se stie insa daca acesta provenea de la victima.

Toata lumea din sat banuieste ca barbatul de 63 de ani a fost ucis de vecinul turbulent.

Vecinii spun ca barbatul de 38 de ani parea convins in ultma vreme ca toti oamenii din jur ii erau dusmani.

Barbatul va fi audiat de politisti. Daca vor avea suficiente probe impotriva lui, il vor retine cel putin pentru 24 de ore, ca sa-l duca in fata judecatorilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu