marime text:

A sunat la 112 sa anunte ca a fost jefuit, dar politistii l-au gasit mort!

A fost ucis sau a murit de frica - se intreaba politistii din Cluj, cu gandul la un batran care i-a sunat sa le spun ca este jefuit de doi indivzi. N-au trecut nici 3 minute pana cand agentii au ajuns in casa lui si omul era deja mort.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.S-au gandit imediat ca a fost atacat fulgerator, dar pe corp nu avea nicio urma de violenta.

Batranul de 81 de ani locuia singur intr-un apartament de la parterul unui bloc din cartierul Gheorghieni. Se pare ca le deschisese usa unor indivizi, cu gandul sa le doneze niste haine vechi si caruciorul de invalida al sotiei sale, care murise in urma cu 3 ani.

La ora 11.00, batrinul suna insa la 112, sa reclame ca musafirii i-ar fi furat o borseta in care isi tinea economiile. Cum o patrula se afla in apropierea blocului, oamenii legii au ajuns imediat la usa batranului, pe care au gasit-o descuiata, iar proprietarul zacea fara viata pe podea. Cei doi indivizi apucasera sa se faca nevazuti.

Politistii asteapta acum rezultatul necropsiei, ca sa afle daca batranul a fost ucis dau daca s-a speriat si a facut un infarct. In orice caz, cei doi indivizi care l-au vizitat vor fi cautati, ca sa fie cercetati macar pentru furt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu