marime text:

A sfarsit DECAPITAT, pentru ca si-a oferit ajutorul, fara sa i-l ceara nimeni!

"Parca l-a chemat moartea!", spun localnicii dintr-o comuna din Bacau, despre un barbat care a sfarsit in chinuri. Omul lucra intr-o curte, cand a vazut ca alaturi, la o firma, un transformator de inalta tensiune scotea scantei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nechemat de nimeni, s-a urcat pe stalp, sa repare defectiunea, dar in cateva momente, arcul electric l-a decapitat.

Barbatul avea 50 de ani si in ultimii 20 lucrase ca electrician, in comuna Racaciuni. Era cunoscut drept un bun meserias, dar probabil tocmai convingerea ca poate repara orice l-a facut sa urce si pe acel stalp, fara sa i-o ceara nimeni. Purta echipament de protectie, dar asta nu l-a ajutat.

Colegii cu care lucra in curtea vecina l-au gasit la baza transfomatorului, carbonizat complet si decapitat de forta socului. Trupul a putut fi recuperat numai dupa ce energia electrica a fost oprita in toata zona.

Doi copii au ramas fara tata, in urma tragediei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariunu conteaza (2011-06-30 11:01:22)
pro tv informati-va mai bine knd difuzati ceva...Avea 30 de ani de meserie...era cunoscut drept un bun electrician dupa cum afirmati si dumneavoastra si 'nechemat de nimeni s-a urcat pe stalp'?...normal ca cineva i-a cerut ajutorul...pe viitor informati-va!
raspunde »
eu (2011-06-23 23:23:11)
ce minciuni sfruntate puteti scrie! omul acesta a fost omorat cu zile.pamantul e rau ca ii tine pe nenorociti! dumnezeu va face dreptate. sunteti prost informati.mi-e sila sa vad ca divulgati informatii gresite.oare care era principiul presei?informatiile sa fie verificate si adevarate.
raspunde »