marime text:

A sarit pe geamul masinii, in timp ce aceasta se rasturna intr-o rapa!

Inspiratia de moment i-a salvat viata unui tanar de 24 de ani, din judetul Maramures: dubita pe care o conducea s-a rasturnat 6 metri intr-o rapa adanca, in pasul Gutai, insa soferul a apucat sa sara pe geamul lateral, chiar in timp ce masina se rostogolea in gol; exact ca in filmele de actiune!  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul transporta marfa in Sighetu Marmatiei. Pe DN18, povesteste el, un autoturism i-ar fi taiat brusc calea, iar el a tras de volan dreapta, ca sa evite impactul; atunci, pamantul de pe marginea soselei s-a surpat pur si simplu sub roti.

Dupa ce s-a rostogolit in rapa, masina s-a infipt intr-un copac.  Soferul nu are insa decat vreo cateva zgarieturi.

Proprietarul firmei care detine si dubita avariata l-a cam certat pe tanarul de 24 de ani, refuzand sa creada ca accidentul s-a petrecut asa cum a spus el, insa la politie sunt inregistrate deja doua declaratii ale martorilor care ii confirma varianta. Din pacate, insa, oamenii nu au retinut si numarul de inmatriculare al autoturismului care i-a taiat calea, asa ca soferul acestuia nu poate fi tras la raspundere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu