marime text:

A recunoscut crima, dar nu stie motivul! Era prea beata si nu stie de ce si-a macelarit sotul

"Mi-am omorat barbatul" sunt cuvintele care au incheiat sangeros o casnicie dintre doi soti din Braila. Vecinii familiei au auzit-o joi seara pe femeie urland din toate puterile pe strada ca a comis o crima si cand au intrat in casa, l-au gasit pe barbat plin de lovituri de cutit si fara viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Scandalul dintre cei doi soti a inceput inca de joi seara. Vecinii spun ca au auzit tipete insa nu era ceva iesit din comun. Cei doi erau cunoscuti pentru scandalurile pe care le provocau mai ales cand erau bauti.

La inceputul audierilor, politistilor le-a fost greu sa se inteleaga cu femeia, care se afla inca sub influenta bauturilor alcoolice. Le-a spus oamenilor legii ca nu ea l-a omorat pe barbat, ci mai multi necunoscuti care au intrat in casa.

Abia dupa cateva ore, cand si-a mai revenit, sotia barbatului si-a recunoscut fapta. Nu a putut insa sa le explice politistilor si procurorilor de ce si-a omorat sotul. A pus totul pe seama bauturii si a povestit ca, intr-adevar, ea si sotul ei obisnuiau sa se certe de fiecare data cand consumau alcool. Iar acum lucrurile au scapat de sub control.

Daca va fi gasita vinovata, femeia risca pana la 15 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu