marime text:

A primit de la fratele mai mic ce i-a dat el mamei lor: BATAIE

De la dragoste frateasca, doi barbati din judetul Alba au ajuns sa se urasca de moarte. Ba mai mult, unul dintre ei aproape l-a ucis pe celalalt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A vrut doar sa-i arate cata suferita ii provocase el la randul lui mamei lor, dupa ce a snopit-o in bataie pe batrana.

Victima are 53 de ani si multe pacate. Cum n-a reusit sa-si intemeieze propria familie si cel mai mult pe lume ii place bautura, a ramas in casa parinteasca, unde, din spusele apropiatilor, ii face viata amara batranei sale mame. Nu o data a ridicat mana asupra femeii, insa ultima data a facut un scandal de pomina.

Vecinii spun ca l-au vazut lovind-o fara mila si apoi i-a scos hainele in strada si le-a dat foc. Cand au sunat dupa fratele lui, stabilit la oras, acesta a venti intr-un suflet acasa si-a gasit mama plina de vanatai si plangand in hohote.

Atunci s-a naspustit asupra fratelui sau ca sa-l faca sa plateasca cu aceasi moneda. I-a rupt mainile, picioarele si l-a lasat inconstient la pamant.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu