marime text:

A primit carnati si salam drept spaga, in timp ce mii de oameni riscau sa se imbolnaveasca!

Asa suna acuzatia pe care procurorii DNA i-o aduc directorului Directiei Sanitar-Veterinare din Galati. Acesta a fost retinut joi seara, alaturi de patronul unei fabrici de produse din carne.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Viorel Gheorghita, directorul DSV Galati din 2008, a fost arestat pentru 29 de zile. Anchetatorii au stabilit ca el a luat mita produse din carne de la un patron din oras.

Potrivit comunicatului DNA, la randul sau, seful DSV, le-ar fi dat multe produse alimentare catorva inspectori din cadrul ANSV Bucuresti. Totul pentru ca acestia sa nu mentioneze intr-un act de control faptul că nu a rezolvat anumite probleme din zona de care se ocupa.

Apoi, anul acesta, Gheorghita le-ar fi cerut unor subordonati sa nu isi faca treaba si sa protejeze activitatea unor comercianti si producatori din Galati.

Neculai Dumitru, omul de afaceri retinut impreuna cu seful DSV, va fi cercetat in libertate, cu interdictia de a parasi localitatea. Potrivit procurorilor, in fabrica lui de mezeluri erau reintroduse in procesul de fabricatie produsele expirate. Un depozit care ii apartine, cu sute de tone de carne, a fost sigilat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu