marime text:

A pozat intr-un client model si a fugit cu doua lantisoare dintr-un magazin de bijuterii! VIDEO

Dupa ce a furat doua lantisoare din aur dintr-un magazin din centrul orasului Galati, un tanar este cautat peste tot de politie. A reusit sa le zapaceasca pe cele doua  vanzatoare, pozand intr-un client model, dar nu a pacalit si camerele de supraveghere, care i-au surprins  destul de bine chipul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe imagini se observa cum tanarul intra in bijuterie in timp ce vanzatoarele erau ocupate cu o clienta. A asteptat ca femeia sa plece si apoi a intrat in vorba cu angajatele. Le-a cerut un lantisor care sa coste cel mult 3.500 de lei si in timp ce i le-au cantarit si i-au aratat si un alt lantisor cu care sa-l compare, tanarul le-a insfacat pe amandoua si dus a fost. 

Speriate, vanzatoarele au incercat sa alerge dupa el, insa individul a disparut printre blocuri. Politistii ii roaga pe cei care-l recunosc pe tanar din imagini sa sune la cea mai apropiata sectie de politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariutif (2010-08-04 14:28:44)
unde vedeti voi ma fatza tanarului in filmare?
raspunde »