marime text:

A omorat un om, din dorinta de a-si razbuna nepotul!

Cu cutitul in mana, un bunic a pus capat joi seara unui scandal, dar si vietii unui barbat de 45 de ani, din judetul Iasi. Batranul a sarit sa-i ia partea nepotului sau, care se certa cu un consatean, in barul din localitate. A lovit doar o singura data, cand nimeni nu se astepta, cu atata putere incat lama a patruns pana la maner. Cel atacat a cazut ca trasnit si odata cu sangele care-i tasnea din rana, viata i s-a scurs din trup.
A omorat un om, din dorinta de a-si razbuna nepotul!

Sotia celui lovit de cutit a venit intr-un suflet sa vada ce-a patit omul ei.

Martorii scenelor de groaza spun ca totul s-a petrecut fulgerator. Cu sange rece, batrinul si-a atacat victima din spate si i-a aplicat o singura lovitura de cutit.

Lama cutitului i-a strapuns unul din plamani barbatului, care s-a stins inainte ca ambulanta sa ajunga la el.

Totul a pornit de la un scandal care a avut loc in urma cu cateva zile, intre victima si unul dintre nepotii agresorului. De la cearta, cei doi au ajuns la incaierare, iar batranul a jurat sa-si razbune familia.  El a fost deja retinut de politisti, care vor cere judecatorilor sa emita un mandat de arestare preventiva pe numele sau. Daca va fi gasit vinovat, risca sa-si petreaca restul zilelor dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu