marime text:

A omorat cu masina o fetita si a fugit pe jos de la locul accidentului. Impreuna cu parintii lui!

Fuga i s-a parut mai sanatoasa unui sofer iresponsabil, care a lovit o masina, pe un drum din judetul Brasov. In urma lui, o fetita de sase ani, grav ranita, era transportata c-un elicopter la spitalul din Targu Mures. Barbatul care-a provocat accidentul, parintii lui si un prieten, au abandonat autoturismul si-au fugit.
A omorat cu masina o fetita si a fugit pe jos de la locul accidentului. Impreuna cu parintii lui!

Tinerii au reusit sa-si piarda urma, dar parintii au fost prinsi. Politistii il cauta in aceste momente pe sofer. Accidentul s-a produs pe un drum de tara, intre Zarnesti si Plaiul Foii.

Masina in care se afla copila de sase ani a fost izbita violent, chiar pe partea pe care se afla ea, de autoturismul de teren, un BMW, care, spun cativa martori, gonea cu viteza. Fetita a fost grav ranita la cap si a intrat in coma.

Medicii au dus-o cu un elicopter SMURD, la Targu Mures, unde a intrat direct in sala de operatii. Alte doua femei aflate in aceeasi masina au fost ranite, dar starea lor este stabila. Cel care a provocat accidentul, parintii sai si un amic s-au dat jos rapid din masina si au fugit.

Soferul si prietenul sau au reusit sa dispara. Batranii au fost prinsi de jandarmi si au ajuns, la Politie, pentru declaratii. Fugarul, are aproximativ 30 de ani, este din Zarnesti si risca sa ajunga acum dupa gratii. In aceste momente, este cautat de agenti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu