marime text:

A murit politistul care s-a impuscat in cap, dupa ce a lovit masina de serviciu!

Politistul din Neamt, care s-a impuscat joi dupa ce si-a lovit masina de serviciu, a murit duminica seara, la spital. Era mentinut in viata doar de aparate si cu toate eforturile medicilor, pana la urma organismul lui a cedat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Colegii lui continua ancheta, pentru a afla ce l-a determinat pe tanarul de 28 de ani sa-si ia viata.

Nu se stie inca de ce ajutorul sefului de post din comuna Costisa, din judetul Neamt, a ales sa-si ia viata, dar exista mai multe speculatii.

Politstul s-a impuscat cu arma din dotare, joi seara, dupa ce a lovit masina de serviciu. Se pare ca urmarea in mare viteza niste hoti de cai, insa nu raportase misiunea. In plus, bause si avea alcoolemia 0,75, dupa cum au stabilit medicii. Risca deci sa aiba probleme serioase la serviciu si acestea n-ar fi fost singurele lui necazuri. Anchetatorii au informatii ca era coplesit de datorii, de la jocurile de noroc.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu