marime text:

A murit dupa ce a fost batut mar la iesirea de la discoteca!

A platit cu viata pentru ca s-a aflat la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Un baiat de 17 ani din judetul Neamt a murit la spital, dupa ce a incasat o bataie groaznica la iesirea din discoteca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima era impreuna cu un var cind o masina a oprit linga ei. Ajutat de un amic, agresorul s-a napustit asupra lor, iar pe baiatul de 17 ani l-a izbit de citeva ori cu capul de o balustrada din metal.

Le-a povestit anchetatorilor intreaga poveste si regreta amarnic ca dintr-o cearta stupida a distrus doua vieti. Pentru ca are 18 ani va fi judecat ca un adult si risca ani grei de puscarie. O compensatie palida insa pentru familia adolescentului pe care l-a nenorocit. Rudelor nu le vine nici acum sa creada ce s-a intimplat .

Imediat dupa incident, nimeni n-a realizat cit de grava era situatia mai ales ca baiatul a ajuns acasa pe picioarele lui. I s-a facut rau citeva ore mai tirziu si s-a stins la spital dupa citeva zile de chin.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu