marime text:

A luat un sut in c**** de la un coleg de era sa ramana fara ele!

Un elev de 12 ani din Arges era cat pe ce sa ramana infirm pe viata dupa ce un coleg mai mare l-a lovit crunt in zona inghinala. Doar interventia chirurgicala de urgenta facuta aseara la Pitesti i-a salvat baiatului organele genitale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Altercatia s-a petrecut vineri dar, desi a avut dureri cumplite, baiatul de 12 ani n-a spus nimic despre incident. Abia aseara, cand nu s-a mai putut tine pe picioare de durere, i-a marturisit mamei sale cele petrecute. Umflat tot, copilul a fost dus repede la spital iar medicii l-au operat de urgenta. Cateva ore daca mai intarzia interventia, baiatul ar fi ramas infirm.

Cand si-au vazut copilul dezbracat, parintii lui au avut un soc. Si mai cumplit a fost sa afle ca indura asta de trei zile.

Desi in scoala exista camere de supraveghere - incidentul n-a fost inregistrat. S-a petrecut intr-un colt in care agresorul si-a inghesuit victima.

Politistii au declansat cercetarile pentru vatamare corporala desi agresorul nu va raspunde penal pentru fapta lui. In paralel, inspectoratul face propria ancheta pentru a stabili daca profesorul de serviciu poarta vreo vina pentru cele intamplate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu