marime text:

A jefuit o farmacie, la doar 5 minute dupa ce a vrut sa cumpere medicamente pentru raceala!

O greseala copilareasca l-a dat de gol imediat pe un individ de 27 de ani, care a jefuit o farmacie din Oradea. Inainte de a fura din casa de bani aproape 400 de lei, hotul isi folosise cardul, incercand sa cumpere chiar de acolo niste medicamente pentru raceala, insa nu avea fonduri suficiente.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La o ora dupa lovitura, politistii l-au prins.

Individul a intrat de mai multe ori in farmacia cu pricina, sub diferite pretexte, pana cand a prins curaj, in sfarsit, sa treaca la fapte. La un moment dat s-a aplecat peste tejghea, ca sa ajunga la sertarul cu bani. Farmacista l-a observat si a fugit imediat afara, sa vada daca nu cumva este vreo patrula a politiei in zona. A incercat apoi sa blocheze usa, ca sa-l impiedice pe hot sa iasa. Acesta a lovit-o insa si s-a facut nevazut cu aproximativ 400 de lei si telefonul mobil al femeii.

Dupa ce a fost prins, le-a spus politistilor ca nu premeditase lovitura si s-a gandit sa fure banii, abia cand si-a dat seama ca nu avea credit suficient pe card.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu