marime text:

A intrat cu o sticla de benzina intr-o casa de schimb si a amenintat ca da foc daca nu primeste banii!

Scene incredibile s-au petrecut miercuri seara, la o casa de schimb valutar din Timisoara. Ud pana la piele, un individ a dat buzna inauntru cu gandul de a se adaposti de ploaie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cele doua angajate de acolo nu l-au vazut insa cu ochi buni si l-au poftit afara, dar atunci el si-a dat arama pe fata si le-a amenintat ca le da foc, daca nu ii inmaneaza toti banii. Avea si o sticla cu benzina la el, semn ca isi premeditase atacul.

Martorii povestesc ingroziti ca barbatul s-a retras abia cand si-a dat seama ca una dintre angajate a apasat butonul de panica. Si-a scapat din mana chibriturile si a fugit.

Politistii au refacut filmul intamplarii si, spre norocul lor, exista si imagini din timpul loviturii in care ar putea sa apara chipul barbatului.

Femeia de 41 de ani, care a fost atinsa de benzina, a ajuns de urgenta la spital. Din fericire, medicii spun ca nu i-a fost afectata vederea. Daca va fi prins, individul care i-a facut asta va fi cercetat pentru vatamare corporala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu