marime text:

A intrat cu masina intr-o casa, a lasat in urma doar bara din fata si a fugit!

Spaima de moarte pentru doua femei, mama si fiica, din Constanta. Miercuri dimineata, o masina le-a intrat direct in bucatarie, prin perete. Pana sa se dumireasca ce s-a intamplat, soferul a dat bir cu fugitii, lasand in urma doar bara din fata a masinii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul a fost prins la scurt timp de la politistii de la circulatie. Este vorba despre un barbat de 37 ani, care le-a spus ca isi ducea sotia la munca si ca sa evite o masina care i-ar fi taiat calea, a tras de volan si a intrat in zid.

Fuga de la fata locului a explicat-o simplu: se grabea sa ajunga acasa, unde isi lasase copilul singur. Politistii au stabilit ca avea si un alt motiv - o alcoolemie de 0,28 si i-au suspedat permisul pentru 90 de zile. In plus, i-au dat si o amenda pentru neatentie in conducere.

Proprietara care s-a ales cu paguba nu are altceva de facut decat sa-l dea in judecata pe sofer, pentru a-si recupera banii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu