marime text:

A incercat sa-si violeze soacra, dar mai intai si-a batut nevasta si a gonit-o de acasa!

Experienta teribila pentru o femeie de 63 de ani, din judetul Iasi, pe care propriul ginere a sechestrat-o si a incercat sa o violeze. Ca sa poata actiona in voie, barbatul si-a batut mai intai sotia si a alungat-o de acasa. Numai ajutata de vecini si politisti, femeia a reusit sa-si scape mama din mainile agresorului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Femeia de 63 de ani a ajuns in stare grava la spitalul de urgente. Medicii spun ca a fost lovita atat de tare, incat are o mana rupta si oasele fetei zdrobite.

Barbatul era atat de beat, incat oamenii legii nu s-au putut intelege cu el si l-au trimis la Spitalul Socola, pentru o expertiza psihiatrica.
 
Vecinii povestesc ca barbatul isi terorizeaza de ani de zile sotia si soacra si ca pe acesta din urma ar mai fi incercat sa o violeze si in trecut. De nenumarate ori femeile au fost nevoite sa scape cu fuga din calea lui si sa ceara ajutorul politistilor, spun localnicii. De teama insa, si-au retras plangerile de fiecare data.

Desfigurata de lovituri, femeia le-a povestit medicilor ca si-a vazut moartea cu ochii. Fara ajutorul vecinilor, ginerele ar fi batjocorit-o fara mila.

Daca se va dovedi ca avea discernamant cand si-a atacat soacra, barbatul de 31 de ani va ajuge dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu