marime text:

A impuscat cainii vecinului, pentru ca i-au mancat gainile din batatura

Un barbat de 66 de ani, din judetul Valcea, este cercetat pentru violare de domiciliu, uz de arma letala fara drept si omorarea animalelor cu intentie, dupa ce a intrat in casa unui vecin si a impuscat mortal doi caini care ii mancasera pasarile din gospodarie.
A impuscat cainii vecinului, pentru ca i-au mancat gainile din batatura
Politia a fost anuntata la 112 ca un barbat din localitatea Ladesti a intrat in curtea locuintei unui vecin si a impuscat doi caini.
 
In urma cercetarilor s-a stabilit ca barbatul detine legal doua arme letale, una cu alice si cealalta cu glont, fiind vanator autorizat in cadrul Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Valcea.
 
Barbatul a sustinut ca a folosit arma fiindca sora sa i-a spus ca cei doi caini ai vecinului i-au omorat si mancat mai multe pasari, fiind un pericol pentru toti vecinii.
 
Barbatul, care este acuzat de violare de domiciliu, uz de arma letala fara drept si omorarea animalelor cu intentie, este cercetat in stare de libertate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuPacala (2011-12-06 23:30:05)
acum se stresseaza si se judeca si este in pasa de-a face puscarie desi putea sa gaseasca 500 de alte metode de-a omori cainii aia....
raspunde »
gigi (2010-07-10 21:00:20)
E foarte posibil ca pe stapanii cainilor sa-i fi durut in cot de faptul ca acestia ( ls caini ma refer ) au intrat in alta gospodarie ....dar tot atat de posibil este ca si posesorul gainilor sa le fi lasat sa `ciguleasca` iarba , in curtea vecinului
raspunde »
patrickbrown (2010-06-30 20:08:13)
Va da-ti seama cu nu peste noapte s-a intamplat. Cel mai sigur lea cerut despagubiri, aia "nu, nu, criza, criza". Nefiind of institutie care sa se preocupe cu astfel de intamplari, s-ia luat decizia in propriele maini si a actionat. Bravo lui
raspunde »