marime text:

"A gagicarit-o si Mazare p-aia?" Primarul Constantei, implicat in scandalul cu prostituate de lux!

Radu Mazare este si el in vizorul procurorilor, alaturi de politicieni, jurnalisti sau membri ai lumii interlope, implicati in vestitul scandal sexual cu prostituate de lux.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu stilul sau degajat, primarul Constantei neaga ca ar fi platit vreodata pentru relatii intime si sustine ca nu stie nimic despre aceste fete, care ar fi fost traficate in Romania si Austria, de patronii unor agentii de modele. Cert este ca a participat la cateva evenimente mondene, alaturi de unele dintre ele si de colegii sai de partid.

Concursul Miss Tineretul Social Democrat din 2008 este un alt episod din rechizitoriul procurorilor DIICOT. Acestia sustin ca unele dintre castigatoare ar fi primit premiile drept recompensa pentru serviciile intime pe care le-ar fi oferit.

Langa cea care a primit coronita de Miss se vad in imagini deputatul Nicu Banicioiu, Robert Negoita, vicepresedinte al PSD si unul dintre fratii primarului Constantei.

Ceva mai discret, langa podiumul de prezentare il regasim si pe Radu Mazare. Acesta insa nu-si mai aduce aminte de acel concurs. Numele sau apare insa in stenogramele interceptarilor telefonice ale celor care discutau despre viitorul manechinelor.

Radu Mazare s-a aratat contrariat ca stie multa lume despre fostele lui relatii.

Mazare considera insa ca cei care au beneficiat de serviciile tinerelor nu ar trebui acuzati de ceva. Pana la urma, spune el, sunt barbati liberi.

Pe lista destul de lunga figureaza politicienii Robert Negoita, Nicu Banicioiu, dar si jurnalisti sau mafioti. Din ultima categorie face parte un anumit Beinur Nuredin, un interlop arestat in prezent pentru santaj. Si el a fost ascultat.

Unele dintre manechinele care ar fi fost oferite cu atata generozitate potentialilor clienti au declarat ca nu au stiut ca li se va cere sa se prostitueze. Putine au insa curajul sa vorbeasca despre clipele prin care au trecut.

Cu toate acestea, rechizitoriul dezvaluie modul in care se faceau racolarile. A ajutat la asta si un fost angajat al agentiei care plasa fetele. Individul sustine ca a incetat sa mai ajute reteaua de la Constanta si i s-a cerut sa plece.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu