marime text:

A furat un CAMION DE GUNOI si a facut prapad cu el! VIDEO

Politistii din statul american Ohio se intreaba ce a fost in mintea unui adolescent care a furat... un camion de gunoi. Mai mult, baiatul de 17 ani nu a renuntat cu una cu doua la prada.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cateva masini de politie s-au luat dupa el, cerandu-i sa se predea. Infractorul adolescent si-a debarcat insa doar prietenii care il insoteau, si si-a continuat drumul. Pe o distanta de 80 de kilometri, camionul de gunoi a facut zob doua masini de politie si a provocat daune altor cateva vehicule. Totul s-a incheiat cand camionul de gunoi a lovit frontal un parapet. Adolescentul a fost dus direct in arest.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariutoteu (2011-05-09 00:06:54)
Ziaristi de 2 lei (vechi) "scoliti" la particulare gen Titu Maiorescu, care habar nu au cum arata o masina de gunoi, astia sunt oamenii care ne prezinta stirile. Si mai au si ifose pe deasupra... Rusine celui (celei) care a scris artcolul! Sa se lase de scris si sa puna mina la munca (necalificata)!!!
raspunde »
Sagath (2010-12-07 13:09:12)
daca si ala e camion de gunoi eu conduc avioane pe DN7
raspunde »