marime text:

A furat 200.000 de euro pentru un barbat care a parasit-o imediat!

Pentru unii dragostea trece prin stomac, iar pentru altii pe la casierie. Poate sa ne confirme aceasta teorie, dar cu inima frinta, functionara unei banci. Femeia a facut o pasiune mistuitoare pentru un domn mai tanar, iar cand el i-a sugerat sa fuga in lume n-a mai stat pe ganduri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Priviti-o pe aceasta femeie. Nimic nu tradeaza faptul ca in urma cu doar cateva minute a golit casieria unei banci din Bucuresti de 200 de mii de euro. A luat banii si i-a pus in geanta pe care acum o poarta pe umar. Apoi se urca linistita in masina iubitului si ... pleaca.  Ea crezand ca vor treace granita si vor fugi in occident. El ... cu alte planuri .

Drumul spre fericire a fost extrem de scurt. Barbatul a aruncat-o din masina pe casierita bancii si a demarat in tromba inspre Giurgiu. Dar nu inainte de a o ameninta ca daca spune ceva o sa regrete.

La doua luni dupa furt individul a fost prins de politia italiana si arestat pentru proxenetism. Functionara care de frica a fugit si ea din Romania a fost localizata usor. Acum este cercetata in stare de libertate pentru delapidare.

Radu Ghetea, presedinte Asociatia Romana a Bancilor - "Bancile se bazeaza pe increderea in salariati. E regretabil ca se mai intampla astfel de incidente, insa in Romania nu vorbim de un fenomen. Oricum fiecare banca e asigurata asa ca  furtul nu va afecta nici clientii si nici institutia bancara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu