marime text:

A fost sau nu rapita fata de 14 ani din Harghita? Aceasta este pentru politisti intrebarea!

"Ajutor, ne-au rapit fata!". Cu acest strigat au venit la politia din Dambovita doi parinti din Harghita, aflati cu marfa prin judet, dupa ce copila lor de 14 ani a disparut de o saptamana. Ei sustin ca minora s-ar afla la Targu Mures, sechestrata de un tanar de 24 de ani. La telefon, fata le-a spus ca a plecat cu el de bunavoie si nu vrea sa se intoarca acasa, dar parintii cred ca la mijloc e ceva necurat.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
"Taica-su era cu copila, a fost pe la 10, 11 noaptea. Copila a iesit afara, probabil au pandit-o si n-au mai gasit-o!", povesteste Ianos Gabor, bunicul fetei. Mama fetei, Maria Gabor, plange disperata: "Sa-mi dea inapoi fata, daca nu-mi aduce fata, ma omor! Eu nu mai stiu ce sa mai fac!".

Tanta, fiica sotilor Gabor, a disparut in seara zilei de 10 aprilie. A iesit pana afara din motelul in care erau cazati si nu s-a mai intors. Familia este convinsa ca fiica lor nu se afla de bunavoie in Targu Mures si ca cineva o obliga sa stea acolo.

Mai exact in casa unui tanar de 24 de ani, vecinul lor din Harghita care s-a mutat in acest oras. Impotriva lui, tatal adolescentei a depus plangere pentru rapire si sechestrare la politie, care acum trebuie sa verifice cum stau lucrurile.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu