marime text:

A fost gasita inca o mitraliera furata din unitatea militara de la Ciorogarla!

O mitraliera de calibrul 7,62 mm, aflata doar in dotarea armatei, a fost descoperita in casa unor prahoveni. Face parte, se pare, din lotul de arme furate de la Ciorogarla, dupa cum au recunoscut chiar proprietarii locuintei, luati la intrebari de politisti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Arma era pitita cu atentie printre ramasite de moloz si lemn, undeva langa streasina casei. Anchetatorii incearca sa afle daca arma face parte intr-adevar din lotul furat de la unitatea militara din Ciorogarla, dar verifica si alte ipoteze.

Pe de alta parte, o expertiza inceputa la Institutul Criminalistic din Capitala va stabili daca in ultima vreme s-a tras cu mitraliera.

Cei in casa carora s-a gasit arma sunt veri. Au 23 de ani si sunt cunoscuti de politie pentru ca numele lor a mai aparut in cateva dosare de furt. Nu vor inca sa spuna cum au intrat in posesia armei militare si ce aveau de gand sa faca cu ea. Risca, in schimb, intre 3 si 10 ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu