marime text:

A fost Cristian Olteanu snopit in bataie de camatari?

O ipoteza noua arunca in aer dosarul politicianului din Bucuresti, lovit in cap cu o bata de indivizi necunoscuti. Initial, autoritatile au crezut ca barbatul a fost urmarit de rudele bonei pe care a reclamat-o la politie pentru ca i-ar fi maltratat copila.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Surse din randul anchetatorilor spun ca politicianul ar fi datornic la camatari.

Modul in care s-a desfasurat totul este specific unui atac comandat. La niciun minut de cand Cristian Olteanu a iesit din scara blocului de el s a apropiat o masina albastra. A existat un schimb de replici intre el si sofer dupa care din dreapta a coborat un individ de 1.90 cu o bata in mana care l-a lovit direct in cap si l-a lasat lat. 

Aceasta varianta este discutata si in cercurile politice.

In declaratia de avere a politicianului apare si un credit de 100 de mii de euro facut la o banca.
Anchetatorii au incercat in repetate randuri sa stea de vorba Olteanu insa pana acum nu au aflat mare lucuru.

Fostul candidat la primaria sectorului 5 a fost supus ieri unei operatii iar in zilele urmatoare va fi transferat, pentru recuperare la un spital din Viena. Familia lui este pazita non stop.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu