marime text:

A fost batuta atat de rau incat a uitat cine a agresat-o!

In ultimul hal a ajuns la spital o tanara de 17 ani din Arad care sustine ca un individ i-a facut asta pentru ca i-a refuzat avansurile. Nu stie insa cine este agresorul si nici unde s-a petrecut toata scena.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu hainele rupte si cu fata plina de sange, tanara a reusit cu greu sa le spuna parintilor prin ce a trecut. Isi aminteste ca impreuna cu un prieten au mers la o cunostinta de a lui si, de cum s-a vazut singura cu ea, gazda a atacat-o.

Investigatiile se desfasoara cu dificultate pentru ca, din cauza socului prin care a trecut, tanara nu isi mai aminteste mare lucru. Din cauza loviturilor primite in zona capului, fata nu mai stie la ce adresa s-a intamplat incidentul si nici nu a putut sa il descrie pe agresor. Pana cand isi va reveni si va fi in stare sa dea mai multe amanunte, politistii incearca sa-l gaseasca pe amicul fetei care ar putea sa le spuna cate ceva despre agresor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu