marime text:

A fost batut mar in curtea casei, de opt indivizi, care l-au CONFUNDAT cu altcineva!

Dintr-o greseala, un tanar de 25 de ani, din judetul Dambovita, a fost snopit in bataie, chiar in curtea casei lui! Agresorii, inarmati cu bate si sabii, l-au confundat, se pare, cu varul sau, pe care voiau sa se razbune.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei opt agresori au fost surprinsi de camerele de supraveghere, atunci cand au plecat de la barul din comuna Barbuletu, spre casa tanarului de 25 de ani, pregatiti de atac.

Varul tanarului sustine ca el ar fi fost de fapt cel vizat, deoarece unul dintre indivizi ii purta pica pentru ca a avut, in trecut, o relatie cu iubita lui.

Tanarul ranit va avea nevoie de cel putin patru luni de recuperare, spun medicii.

Cu ajutorul imaginilor de supraveghere, politistii i-au identificat pe indivizi. Unul dintre ei a fost arestat pentru 29 de zile, iar ceilalti sapte sunt cercetati in stare de libertate. Suspectii risca intre 3 si 12 ani de inchisoare, pentru violare de domiciliu, vatamare corporala grava si port ilegal de arma alba.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu