marime text:

A fost arestat tanarul care si-a impuscat in spate rivalul! O fata l-a determinat sa apese pe tragaci

Bratul lung al legii l-a retinut si incatusat pe un tanar de 20 de ani, banuit ca si-ar fi impuscat in spate rivalul, in Vinerea Mare, pe o strada din Capitala. Individul ar fi transformat o arma cu bile din cauciuc intr-una letala, dupa de a schimbat munitia. El zice ca este nevinovat si arunca vina in alta directie.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul zice ca a tras cineva din grupul sau, nu el, dar judecatorii nu l-au crezut si marti dupa amiaza i-au semnat mandatul de arestare, pentru 29 de zile.

Suspectul se numeste Rafael Albu. Politistii au banuiala ca ar fi tras trei focuri in plina strada, in sectorul 6 din Capitala. A folosit, se pare, un pistol incarcat cu bile din plumb, nu din cauciuc. Una dintre bile i-a strapuns spatele victimei si a ajuns in plaman. Cei doi s-ar fi certat pentru o fata.

Victima, un tanar de 21 de ani, a fost la un pas sa-si piarda viata. Medicii au reusit sa-i salveze plamanul perforat de bila din plumb.

Suspectul este acuzat de tentativa de omor. El ar fi folosit o arma pentru care nu are permis. Astfel de cazuri, spun politistii, sunt tot mai rare, de cand se cere autorizatie si pentru armele neletale, cu bila de cauciuc sau aer comprimat. Din aceasta cauza, tot mai putini romani si-au cumparat o asemenea arma.

Acest lucru a dus implicit si la scaderea numarului de incidente in care au fost folosite arme neletale, de la 69 in primele luni ale anului trecut, la 18, anul acesta.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu