marime text:

A fost arestat omul care l-a invatat karate pe Nutu Camataru!

Taxe de protectie, lipsire de libertate si amenintari cu moartea. Toate aceste orori ii recomanda pe niste infractori sadici, care au terorizat ani de zile zeci de oameni. Unul dintre ei l-a invatat karate pe temutul Nutu Camataru. Politistii care i-au ridicat astazi spun ca ii amenintau pe cei care aveau restante la ei ca-i ingroapa de vii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



Interlopii erau atat de agresivi incat, dupa ce isi bateau si amenintau cu moartea patronii de magazine carora le percepeau taxe de protectie, le urmareau si sotiile sau copiii. Foloseau pistoale, sabii ninja si chiar ciocane pentru a-i intimida. Si mai grav este ca aveau acces la baza de date a politiei privind evidenta populatiei din care preluau diverse informatii utile lor.

Pentru a avea o acoperire "legala", dupa obtinerea lunara a taxei de protectie, membrii grupului, ii obligau pe cei amenintati sa incheie un presupus contract de prestari servicii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu