marime text:

A facut puscarie pentru INCEST, iar cand a iesit, si-a VIOLAT din nou fiica de 17 ani!

Un sistem poate prea indulgent cu cei care isi bat joc de propriile familii l-a lasat in libertate pe un individ de 46 de ani, din Buzau, iar la cateva zile, barbatul si-a violat fiica de 17 ani. Tocmai pentru viol si incest fusese inchis pentru ca isi batjocorise in trecut doua dintre fiice.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In penitenciar insa s-a comportat ca un mielusel, asa ca i-a induplecat pe judeactori sa-i scurteze pedeapsa si sa-l lase in libertate, unde si-a continuat faradelegile.

Barbatul are cinci copii, cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani. In casa parinteasca mai stau doar fata de 17 ani, pe care individul a agresat-o sexual si acum, si in trecut, si fratele ei, in varsta de 18 ani. Ceilalti trei s-au mutat in momentul in care barbatul a intrat la inchisoare. Sotia barbatului a parasit la randul ei locuinta, imediat dupa ce s-a aflat ce s-a petrecut sub acoperisul ei. Asa se faca ca in momentul in care individul s-a intors acasa, nu a  fost nimeni sa il opreasca sa isi bata joc iar de fata de 17 ani.

Barbatul, asupra caruia planeaza acuzatii grave, a fost eliberat conditionat din penitenciar, in urma cu cateva zile. Cea mai mica dintre fetele lui nici nu a apucat sa sa lase in urma aceasta trauma ultimelor abuzuri indurate in urma cu doi ani, cand s-a trezit iar cu calaul la usa.

Cel mai probabil, individul se va intoarce acum la inchisoare.

Fata de 17 ani a fost dusa acum intr-un centru de psihiatrie si urmeaza sa fie consiliata, ca sa aiba o sansa sa lase in urma tot raul pe care l-a suferit din pricina tatalul sau.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu