marime text:

A facut 3 ani de inchisoare pentru ca si-a injunghiat vecinul. Cand a iesit, a facut-o din nou!

In trei ani petrecuti dupa gratii, pentru ca si-a injunghiat un vecin, un barbat de 65 de ani, din judetul Galati, nu si-a invatat lectia si de cum a iesit din arest, s-a si repezit in casa aceluiasi vecin si a luat scandalul de la capat. Si de aceasta data, a ajuns sa-l raneasca grav pe omul de 39 de ani, care este acum in coma.
A facut 3 ani de inchisoare pentru ca si-a injunghiat vecinul. Cand a iesit, a facut-o din nou!

Agresorul este si el acum internat la spital. Sustine ca de data aceasta nu el a pornit scandalul, ci vecinul sau, pe care l-a injunghiat atat de grav, incat medicii nu pot sa se pronunte deocamdata in privinta starii sale.

Barbatul de 65 de ani nici macar nu-si mai aduce bine aminte de la ce anume au pornit primele scandaluri. Cert este ca in urma cu trei ani, a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a injunghiat vecinul. Si probabil s-a gandit in tot acest timp ca nu i s-a facut dreptate. Tocmai de aceea s-a dus direct in casa vecinului sau si a reinceput cearta. Si de aceasta data tot vecinul a avut mai mult de suferit, iar cazul a ajuns iar in atentia politistilor.

Dupa ce isi va mai reveni, batranul risca sa se intoarca dupa gratii.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu