marime text:

A cazut victima intr-un scandal intre betivi - o femeie a fost lovita cu ranga in cap!

A sarit sa-si apere ginerele dar o lovitura de ranga a bagat-o direct in coma. O femeie de 63 de ani din Targu Secuiesc se zbate acum intre viata si moarte la Spitalul Judetean Brasov.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a petrecut cand trei clienti bauti bine au inceput sa faca scandal in magazinul care ii apartine ginerelui femeii si in care ea lucreaza ca vanzatoare. Cei trei s-au incaierat, au spart cateva sticle si au ravasit marfa de pe rafturi.

Proprietarul magazinului a auzit scandalul si le-a cerut batausilor sa inceteze. A fost, insa lovit, iar soacra i-a sarit in aparare. Asa se face ca si ea a primit o lovitura crunta in cap, cu o ranga. Rudele femeii au apucat sa sune la 112 iar politistii l-au retinut imediat pe cel care a lovit-o.

Va fi dus in fata judecatorilor pentru mandat de arestare sub acuzatia de tentativa de omor. Asta pentru ca victima este in coma profunda la spital, si urmeaza sa fie supusa unei interventii chirurgicale pe creier.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu