marime text:

A cazut cu masina intr-o groapa adanca de 2 metri. "Tocmai ne pregateam sa o astupam"

O adevarata capcana au sapat lucratorii regiei de apa, la doi pasi de centrul Constantei. Au lasat in urma, dupa reparatii, o groapa adanca de aproape 2 metri si un sofer ghinionist a nimerit drept in ea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A fost nevoie de un buldozer si cateva brate puternice, ca sa fie scos autoturismul, serios avariat.

A fost nevoie de mai bine de o jumatate de ora pentru ca autoturismul sa fie scos din gaura sapata in asfalt. Soferul reusise deja sa iasa teafar afara si anuntase autoritatile. El sustine ca locul nu era semnalizat, asa ca nu a avut timp sa faca nici o manevra ca sa evite groapa.

Martorii ii dau dreptate si spun si ei ca groapa nu era semnalizata corerspunzator.

La fata locului au venit si politistii, care au inceput verificarile.

Reprezentantii Regiei de Apa sustin ca in momentul accidentului, muncitorii tocmai stransesera marcajele din drum si se pregateau sa astupe gaura. Numai ca masina cu piatra a ajuns mult dupa incident.

Soferul si-a dus masina direct in service si spune ca, desi are asigurare, vrea sa dea in judecata regia de apa si sa ceara daune. El afirma, sustinut si de martori, ca muncitorii pusesera in drum doar trei popici, nu si banda reflectorizanta si indicatoare de ocolire, ca sa semnalizeze lucrarea.

Reprezentantii regiei de apa, in schimb, dau vina pe el, si spun ca ar fi fost neatent, dar explicatia lor - cum ca ar fi nimerit exact in momentul in care muncitorii se apucau sa astupe groapa - a fost demontata de intarzierea cu care a venit masina cu material.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu