marime text:

A BATUT un politist, i-a FURAT masina si A FACUT-O PRAF! VIDEO INCREDIBIL

Serie uluitoare de infractiuni, comisa intr-un timp record, de un barbat din Statele Unite, care cu siguranta nu va respira aerul libertatii prea curand.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tras pe dreapta pentru ca ar fi incercat sa fure un computer dintr-un hypermarket, Arthur Lee Thompson (38 de ani) l-a lovit pe politistul care l-a oprit si i-a furat masina, desi agentul l-a electrocutat de doua ori cu pistolul taser.

Cu toate a condus cu peste 160 km/h la volanul echipajului, individul n-a ajuns prea departe - a lovit din spate o camioneta care voia sa faca stanga. Masina de politie s-a facut praf, iar barbatul a fost arestat. El a recunoscut ca si-a inceput ziua cu heroina si i-a acuzat de rasism pe oamenii legii si pe doctorii care incercau sa-i trateze ranile rezultate in urma accidentului.

Thompson a facut un circ incredibil la spital. S-a laudat ca a furat o masina de politie si ca a doborat un agent de peste 120 de kilograme. "Trebuie sa scot din folosinta chestiile astea", a tot repetat, uitandu-se mandru la pumnii lui. In plus, a scuipat spre un politisti.

Lista acuzatiilor este impresionanta: jaf armat, neoprire la semnalul politiei, agresiune asupra unui politist, opunere la arestare, furt calificat, posesia unei arme de foc de catre o persoana condamnata pentru o infractiune cu violenta si aruncare de lichide corporale asupra unui politist. Cum nici cazierul sau este la fel de consistent, n-ar fi de mirare ca Thompson sa-si petreaca tot restul vietii in inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu