marime text:

A aruncat de la etaj trei catelusi, ca sa se razbune pe mama lui!

Un barbat din Botosani a reusit sa terorizeze un cartier intreg cu scandalurile lui. Ultima sa isprava i-a socat insa pe oamenii care locuiesc in acelasi bloc cu el - furios, dupa ce s-a certat cu mama lui, omul a aruncat de la etaj trei catelusi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi dintre ei au murit, iar cel care a scapat cu viata a fost dus departe de un vecin, ca sa il fereasca de furia individului.

Joi, cand a venit acasa, barbatul i-a cerut mamei sale bani. Cum femeia nu a avut de unde sa ii dea, a alungat-o din apartament. Apoi s-a razbunat pe trei catelusi, pe care mama lui ii gasise pe strada, in urma cu trei saptamani si ii luase in casa, sa aiba grija de ei. I-a aruncat fara mila de la balcon, povestesc vecinii ingroziti.

Barbatul in varsta de 39 de ani nu este la prima iesire necontrolata. A fost internat intr-un spital de psihiatrie, dupa ce a incendiat de doua ori apartamentul in care locuieste cu mama lui. In utlimii doi ani insa parea ca se potolise.

Pentru o asemenea fapta, barbatul ar putea primi intre sase luni si trei ani de inchisoare, dar daca medicii spun ca nu avea discernamant, s-ar putea alege doar cu o amenda.

Individul a fost dus de politisti spital, de unde ar fi trebuit sa primeasca, de la medicul de garda, o trimitere la Spitalul de Psihiatrie din Botosani, pentru a fi supus unei noi expertize psihiatrice. Acesta a considerat insa ca nu este nevoie, asa ca barbatul s-a intors acasa.

Desi mama lui l-a iertat si acum, ca de fiecare data, vecinii au depus plangere la politie, terorizati de atatea scandaluri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariumonique (2011-03-12 16:28:14)
eu cred ca astfel de indivizi nu au iubit niciodata pe nimeni si sincera sa fiu as incepe cu ei ,eutanasierea. Tara de barbari suntem si sa nu ne miram daca am fost blestemati sa traim atat de rau in Ro, de aceea se pleaca pe capete iar in strainatate ne umilesc. E soarta blestematilor, ne-o meritam!
raspunde »
jack (2010-10-23 16:58:35)
nu o sa primeasca nimic la noi protectia animalelor joaca barbut cu presedintele pe legi mo.rti lor daca ne-ar lasa sa ne facem singuri dreptate am ramane 2 milioane in tara asta
raspunde »
Razvan (2010-10-23 05:56:08)
3 Ani de parnaie... Discernamant sau nu, fix 3 ani merita rahatu' ala. Pacat ca nu e vecin cu mine, ca sarea dupa cateii aia de la acelasi etaj.
raspunde »