marime text:

A aruncat de la etaj trei catelusi, ca sa se razbune pe mama lui!

Un barbat din Botosani a reusit sa terorizeze un cartier intreg cu scandalurile lui. Ultima sa isprava i-a socat insa pe oamenii care locuiesc in acelasi bloc cu el - furios, dupa ce s-a certat cu mama lui, omul a aruncat de la etaj trei catelusi.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doi dintre ei au murit, iar cel care a scapat cu viata a fost dus departe de un vecin, ca sa il fereasca de furia individului.

Joi, cand a venit acasa, barbatul i-a cerut mamei sale bani. Cum femeia nu a avut de unde sa ii dea, a alungat-o din apartament. Apoi s-a razbunat pe trei catelusi, pe care mama lui ii gasise pe strada, in urma cu trei saptamani si ii luase in casa, sa aiba grija de ei. I-a aruncat fara mila de la balcon, povestesc vecinii ingroziti.

Barbatul in varsta de 39 de ani nu este la prima iesire necontrolata. A fost internat intr-un spital de psihiatrie, dupa ce a incendiat de doua ori apartamentul in care locuieste cu mama lui. In utlimii doi ani insa parea ca se potolise.

Pentru o asemenea fapta, barbatul ar putea primi intre sase luni si trei ani de inchisoare, dar daca medicii spun ca nu avea discernamant, s-ar putea alege doar cu o amenda.

Individul a fost dus de politisti spital, de unde ar fi trebuit sa primeasca, de la medicul de garda, o trimitere la Spitalul de Psihiatrie din Botosani, pentru a fi supus unei noi expertize psihiatrice. Acesta a considerat insa ca nu este nevoie, asa ca barbatul s-a intors acasa.

Desi mama lui l-a iertat si acum, ca de fiecare data, vecinii au depus plangere la politie, terorizati de atatea scandaluri.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu