marime text:

Tentativa de omor la Terapie Intensiva! Sase pacienti au fost lasati fara aer de hoti

Tentativa de omor la spitalul din Targoviste. Un singur minut a lipsit ca niste hoti inconstienti sa ucida sase pacienti de la Terapie Intensiva.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bolnavii erau ventilati mecanic cand infractorii au taiat chiar teava care alimenteaza instalatia de oxigen. In acel moment, pentru doctori si asistente a inceput o cursa nebuneasca. Chit ca finalul este unul fericit, sefii institutiei sanitare trebuie sa explice repede de ce nu pazea nimeni aparatura vitala.

Alarma s-a dat in jurul orei 1.00 noaptea. Ca intr-un cosmar cu repetitie, toate aparatele de oxigen din reanimare au inceput sa tiuie. Doctorii si asistentele au inteles imediat ca sunt in fata unei situatii fara iesire.

In prima faza nu aveau de unde sa stie ca afara hotii au sectionat conductele, profitand de faptul ca locul nu este pazit.

Astfel, sase oameni cu insuficiente cardiace si respiratorii au fost in pericol de moarte.

Cand lucrurile s-au mai calmat, mecanicii spitalului au descoperit unde au umblat hotii care, cel mai probabil, sperau sa duca teava de alimentare cu oxigen la fier vechi.

Specialistii veniti de la Bucuresti incearca sa remedieze cat mai repede defectiunea. Joi, nici un doctor nu a intrat in sala de operatii. Oricum, directorii institutiei trebuie sa explice cum a fost posibil ca niste straini sa ajunga langa o instalatie atat de importanta.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu