marime text:

Cei 53 de politisti de frontiera de la Albita retinuti pentru luare de mita se asteptau la un control

Ca in tara nimanui au intrat in Romania traficantii de tigari, daca judecam dupa numarul politistilor retinuti in ultimele saptamani pentru ca ar fi luat mita ca sa inchida ochii la astflel de practici.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu zecile au fost saltati luni si politisitii de frontiera din Vama Albita,  unde au descins procurorii DGA. De altfel, acest punct de trecere al frontierei din Vaslui a mai fost in atentia procurorilor: in 2008, seful de acolo a fost cercetat  si arestat pentru trafic cu tigari.

53 de politisti de frontiera, dintre care 5 ofiteri si 48 de agenti, au fost ridicati pentru audieri. Spre deosebire de operatiunile de la Siret, Naidas si Stamora-Moravita, vamesii de aici au ramas deocamdata neatinsi. Dar n-au scapat de emotii...

Unii dintre cei retinuti, care nu erau de serviciu in vama, au fost ridicati direct din pat. La ora 6.00 au inceput perchezitiile domiciliare in orasul Husi si in imprejurimi.

In acelasi timp si din vama au plecat spre Bucuresti mai multe dube cu politistii de frontiera. Alti colegi i-au inlocuit la posturi.

Dupa ora 8.00 traficul s-a redeschis in vama, dar deja multi soferi erau satui de asteptat.

Surse din ancheta au declarat ca politistii de frontiera vizati in aceasta descindere s-ar fi asteptat la un control de amploare, mai ales dupa ce saptamana trecuta au fost ridicate mai multe calculatoare din birourile lor.

De altfel, unii dintre avocatii celor retinuti se aflau chiar la intrarea in vama, pregatiti sa-si asiste clientii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu