marime text:

60.000 de euro dispar in 15 secunde - jaful aparent perfect din Romania

Imaginile filmate de camerele bancii din Cluj-Napoca, jefuita acum doi ani de 60 de mii de euro sunt singurele indicii in acest caz complicat. Anchetatorii au retinut doi suspecti, dar judecatorii nu pot fi siguri ca ei sunt autorii. Cei inregistrati poarta cagule si par mai scunzi, insista avocatii lor. Politistii romani cer o analiza speciala de ADN, tocmai in Germania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Atacul a fost dat intr-o zi de vineri, spre sfarsitul programului. Doi indivizi mascati si inarmati dau buzna in banca. Paznicul incearca sa blocheze usa dar nu mai are timp. Unul dintre intrusi il tranteste la pamant si il loveste cu pistolul cu electrosocuri. Celalalt fuge spre casierii, in timp ce complicele ameninta cu arma paznicul aflat in agonie. Clientii privesc socati, fara sa inteleaga in prima faza ce se intampla. Trec secunde bune pana isi dau seama ca sunt martorii unui jaf. Doi dintre clienti se retrag, altii se lasa in jos, in fata ghiseului.

In acest timp, unul dintre hoti da buzna in casierie. O angajata incearca sa ii tina piept, insa fortele nu se pot compara. Alte doua casiere se ascund sub tejghea. Hotul ia teancurile din sertar in vreme ce femeile nu au curaj sa faca nicio miscare. In fix 15 secunde banii sunt furati. Apoi individul iese in fuga, impreuna cu complicele sau si trec in viteza pe langa multimea care se adunase in fata bancii si privea curioasa la ce se intampla in interior.

La un an dupa jaf, politistii au retinut doi tineri de 21 de ani. Avocatii lor sustin ca nu au absolut nicio legatura cu cele intamplate.

Sperantele anchetatorilor se leaga de o expertiza suplimentara ADN, pe care au cerut-o la Institutul de Criminalistica din Bonn, Germania.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu