marime text:

6 ore de goana spre mare - vezi cati soferi au fost amendati!

In urma unei actiuni care a durat sase ore, politistii au depistat aproape 6.000 de incalcari ale vitezei legale, in 129 de cazuri permisul de conducere a fost retinut in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
6 ore de goana spre mare - vezi cati soferi au fost amendati!
Directia Rutiera, in colaborare structurile teritoriale din cadrul inspectoratelor judetene de politie, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti si Sectia de Politie Autostrazi, au organizat vineri, intre orele 14.00 si 20.00, o actiune care a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza.
 
La actiune au participat peste 1.360 de politisti, dintre care peste 1.000 de la stucturile de politie rutiera, restul politistilor fiind de la formatiunile de ordine publica.
 
Pe parcursul celor sase ore, aparatele de supraveghere a traficului rutier si inregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au inregistrat aproape 6.000 de abateri de la normele legale de viteza. In 129 de cazuri, pentru depasirea regimului legal de viteza au fost retinute permisele de conducere in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
 
Pe perioada minivacantei de 1 Mai, 15.500 de politisti, din care aproximativ 9.000 de la ordine publica, vor actiona pentru siguranta si linistea cetatenilor, in intervalul 30 aprilie - 2 mai.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu