marime text:

50.000 de lei furati dintr-un apartament din Constanta! Vecinii pagubitului l-au prins pe unul din hoti

Patru persoane au intrat, sambata seara, intr-o locuinta din municipiul Constanta, de unde au reusit sa fure aproximativ 50.000 de lei. Unul dintre hoti a fost prins de vecini.
50.000 de lei furati dintr-un apartament din Constanta! Vecinii pagubitului l-au prins pe unul din hoti
Potrivit unui comunicat al Politiei Judetene Constanta, sambata, in jurul orei 19.30, politistii Sectiei 1 au fost sesizati ca o locuinta situata pe strada Nicolae Grigorescu din municipiul Constanta a fost jefuita de hoti.
 
Astfel, mai multe persoane au intrat in locuinta, iar in momentul in care au fost surprinse de proprietari, acestea au fugit.
 
Ulterior, mai multi vecini au pornit in urmarirea hotilor, reusind sa-l prinda pe unul dintre ei, un tanar de 28 de ani, din Harsova.
 
In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca patru persoane au intrat in locuinta respectiva, iar datorita sistemului de alarma care s-a declansat si a alertat proprietarul, care a sosit la fata locului, acestia au parasit imobilul, reusind insa sa fure bunuri in valoare de 50.000 lei.
 
Tanarul de 28 de ani a fost retinut pe o perioada de 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.
 
De asemenea, politistii continua cercetarile pentru prinderea celorlalti trei participanti la furt si pentru recuperarea prejudiciului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu