marime text:

Au violat doua fete, in timp ce in portbagaj il aveau pe tanarul pe care l-au tocat in bataie!

Poveste de groaza in judetul Constanta cu doi tineri cu sange rece in rolurile principale. Sunt banuiti ca au batut si apoi au sechestrat in portbagaj un baiat de 18 ani, iar in timpul plimbarii de cativa kilometri au facut si un popas la o petrecere unde ar fi violat doua fete.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand si-au amintit, mahmuri fiind, ca totusi au un prizonier in masina, l-au aruncat intr-o rapa, ca sa nu-i mai duca grija.

Toata grozavia ar fi de fapt o crunta razbunare. Victima s-ar fi indragostit de prietena unuia dintre cei doi agresori. Iar iubitul acesteia a urzit tot planul, in care a implicat-o si pe fata. Ea l-a atras pe tanar in capcana dandu-i intalnire.

Dupa ce a fost ademenit la marginea satului, baiatul a fost batut, legat si bagat apoi in portbagajul acestei masini. Agresorii l-au tinut aici timp de mai bine de 6 ore. Timp in care, spun anchetatorii, s-au dus bine mersi la Calarasi, la o petrecere, si ar fi abuzat doua fete. Treziti din betie, si-au adus aminte si de tanarul batut si abandonat in portbagaj. Au decis sa scape de el.

Baiatul de 18 ani a fost preluat de o ambulanta si dus la spitalul din Constanta.

Cei doi suspecti au fost capturati in Calarasi, unde petreceau alaturi de prieteni. La politie a ajuns si tanara de 18 ani care se pare ca a participat la toata scena.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi risca pana la 20 ani de inchisoare pentru lipsire de libertate si tentativa de omor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu