marime text:

400 de oameni, pacaliti cu slujbe inexistente in strainatate. Toti au platit cate 275 de lei

In vremurile grele pe care le traim, cand multi oameni ar face orice pentru un loc de munca, se gasesc destui care sa profite de naivitatea lor. Cu un anunt care promitea locuri de munca bine platite in strainatate au fost pacaliti sute de oameni din Hunedoara, Alba si Timis. Oamenii au platit un comision in valoare de 275 de lei, fiecare, sperand ca-si vor recupera repede banii. Din pacate totul a fost o pacaleala si slujbele mult promise nici macat nu existau.

Politistii presupun ca aproximativ 400 de persoane au fost inselate de reprezentantii unei firme timisorene cu filiala in Deva. Reprezentatii acesteia le-au promis oamenilor salarii cuprinse intre 1.500 si 2.000 de euro in Spania, Germania si Franta.

Primele persoane ar fi trebuit sa plece la munca inca din data de 10 martie si multi dintre ei au renuntat chiar la locurile de munca de aici ori s-au imprumutat pentru a putea achita taxa. In cele din urma au aflat ca unul dintre patronii firmei a fost arestat, iar asociatii lui sunt cercetati in stare de libertate, pentru inselaciune.

Din primele cercetari facute de politisti, se pare ca paguba depaseste 100.000 de lei, bani care, fireste, nu au fost inregistrati in contabilitatea firmei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu