marime text:

40 de persoane suspectate de proxenetism si spalare de bani retinute in Prahova

Un numar de 40 de persoane, acuzate de proxenetism, spalare de bani si trafic de persoane au fost aduse la DIICOT Ploiesti, joi dimineata, in urma unei actiuni in cadrul careia a fost facute 21 de perchezitii si la care au participat peste o suta de jandarmi si de politisti.
40 de persoane suspectate de proxenetism si spalare de bani retinute in Prahova
Potrivit sefului Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) Ploiesti, procurorul sef Ionut Botnaru, 80 de jandarmi si 50 de politisti de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate sub coordonarea procurorilor DIICOT au efectuat, joi dimineata, 21 de perchezitii domiciliare in judetul Prahova, cele mai multe dintre acestea in municipiul Ploiesti, in urma acestor actiuni 40 de persoane fiind conduse, cu mandat de audieri, la DIICOT.
 
Cele 40 de persoane sunt suspecte de constituirea de grup infractional organizat, proxenetism, trafic de persoane si spalare de bani. Printre acuzatiile aduse suspectilor se numara aceea ca au exploatat sexual peste 15 femei, pe care le-ar fi obligat sa se prostitueze.
 
Unele dintre victimele celor 40 de suspecti sunt minore, tinere cu varste de la 15 ani, in unul dintre cazuri fiind vorba despre o minora cu deficiente psihice, a precizat procurorul sef Ionut Botnaru.
 
Reprezentantul DIICOT a precizat ca, la ora transmiterii acestei stiri, pe numele celor 40 de suspecti sunt emise mandate de aducere, dar se va cere eliberarea unor mandate de retinere.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu