marime text:

29 de zile de arest pentru Chelu in scandalul "Mita de 1 Milion de Euro"

Instanta a decis, in aceasta dimineata, sa emita patru mandate de arestare preventiva  pe numele oamului de afaceri Catalin Chelu si ale apropiatilor lui, Gabriel Constantinescu, Antonel Bunu şi Stefan Badea. Judecatorul a luat masura arestarii preventive dupa opt ore de la inceperea procesului, iar avocatii celor 4 au declarat imediat recurs.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Romeo Cosma, avocatul lui Catalin Chelu
"Convingerea noastra este ca asistam la o provocare cel putin in ceea ce-l priveste pe Chelu Catalin. Cu siguranta dansul a fost provocat. S-a insistat foarte mult ca dansul sa vina in fata domnului Fatuloiu. Nu exista amprente pe sacosa aceea in care se spune ca s-au dat banii, nu exista probe certe ca banii provin de la domnul Chelu"

Pe linga bani, Chelu ar fi vrut sa-i dea lui Fatuloiu si doua autoturisme de lux, sustin anchetatorii, si doua case, in valoare totala de un milion de euro. In schimb, Chelu ar fi vrut sa scape basma curata din citeva dosare penale.

Potrivit Agentiei Mediafax, Chelu ar fi cercetat in mai multe dosare pentru evaziune fiscala, spalare de bani si manipularea pietei bursiere, dar pina acum nu a fost oficial sub acuzare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu