marime text:

25 de TIR-uri pline cu fructe si legume fara acte, confiscate de Garda Financiara

Statul are atat de multa nevoie de bani incat au inceput sa iasa la iveala din ce in ce mai multe afaceri negre. 25 de TIR-uri pline de legume si fructe au fost confiscate luni de comisarii Garzii Financiare din cel mai mare en-gros aflat in orasul Voluntari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Discutam despre 78 de tone de marfa, pentru care proprietarii nu au acte.

Comisarii au gasit portocale, banane, cartofi si morcovi, dupa ce au primit ordin sa verifice cat de curate sunt afacerile in complexul de la marginea Bucurestiului. Astfel, pe langa cele 25 de TIR-uri confiscate, alte 5 masini au fost sigilate.

Actiunea a inceput la primele ore ale diminetii. Marfa confiscata va fi valorificata in 24 de ore. Firmele care vor sa preia marfa confiscata trebuie sa participe la licitatie si nu trebuie sa aiba datorii la stat.

Este cea mai mare captura de anul acesta.

Au fost verificate 81 de firme care vand in targul en-gross. Valoarea estimata a celor 78 de tone confiscate este de peste 60.000 de euro. Inclusiv TIR-urile au fost retinute de comisarii Garzii Financiare.

S-au dat si amenzi de peste 100.000 de euro. In urma controlului a fost calculat si incasat in avans TVA in valoare de peste 1 milion de lei, adica peste 270.000 de euro.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu